16:24 23.01.2018

Порошенко 24-26 січня візьме участь в економічному форумі в Давосі

2 хв читати
Порошенко 24-26 січня візьме участь в економічному форумі в Давосі

Президент України Петро Порошенко 24-26 січня візьме участь у 48-му щорічному засіданні Всесвітнього економічного форуму в Давосі (Швейцарська Конфедерація).

Як повідомляє у вівторок прес-служба президента України, глава Української держави виступить із промовою під час сесії "Центральна та Східна Європа: новий порядок денний для континенту?".

Також П.Порошенко візьме участь у неформальному засіданні світових економічних лідерів "Створення спільного майбутнього у розколотому світі" та виступить на інвестиційній панелі Української асоціації венчурного і приватного капіталу в Ukrainian House Davos.

Крім того, під час роботи форуму президент України проведе низку двосторонніх зустрічей із главами держав та урядів, керівниками міжнародних фінансових організацій, а також із президентами провідних іноземних компаній і світовими інвесторами.

Як повідомляється на офіційному сайті Всесвітнього економічного форуму, сесія "Центральна та Східна Європа: новий порядок денний для континенту?" відбудеться в п'ятницю, 26 січня, і розпочнеться о 13:30 (14:30 за київським часом).

У сесії, окрім П.Порошенка, заявлена участь президентів Польщі та Литви Анджея Дуди і Далі Грибаускайте, а також єврокомісара з питань розширення Йоганнеса Гана і голландського економіста Віктора Гальберштадта.

Згідно з інформацією на сайті Фонду Віктора Пінчука, в четвер, 25 січня, в Давосі відбудеться Український сніданок.

"25 січня 2018 року в Давосі (Швейцарія) Фонд Віктора Пінчука та міжнародна інвестиційно-консалтингова група EastOne проведуть Український сніданок - традиційний приватний захід з нагоди щорічної зустрічі Всесвітнього економічного форуму. Очікується, що почесним гостем Українського сніданку в Давосі стане президент України Петро Порошенко, а також інші учасники панельної дискусії", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ворог атакував 13 населених пунктів Херсонської області, є постраждалі та жертви

Уночі над Дніпропетровською областю було збито десять БПЛА і чотири ракети, є постраждалі

ЗС України за добу ліквідували 820 окупантів

Окупанти за добу завдали 386 ударів по дев’яти містах і селах Запорізької області, є постраждалий

РФ у ніч на п'ятницю атакувала об'єкти енергетики, пошкоджено теплові та гідроелектростанції

Генштаб ЗС України: На фронті відбулося 59 бойових зіткнень, на новопавлівському напрямку відбито 22 атаки противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 16 ракетних і 131 авіаудар

Генштаб ЗС України: Авіація завдала ударів по 14 районах скупчення сил противника

Під повітряною атакою перебували Дніпро, Кам'янське, Павлоград, Кременчук, Івано-Франківськ, н.п. Дніпропетровської і окремі об'єкти Львівської обл.

29 березня: Яке сьогодні свято, все про цей день

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА