19:59 23.01.2018

Муженко і Волкер обговорили на зустрічі в Києві ситуацію на Донбасі

2 хв читати
Муженко і Волкер обговорили на зустрічі в Києві ситуацію на Донбасі

 Начальник Генерального штабу - головнокомандувач Збройних сил України Віктор Муженко і спеціальний представник США з питань України Курт Волкер у вівторок провели зустріч у Києві.

"Віктор Муженко у вівторок, 23 січня, провів зустріч зі спеціальним представником Державного департаменту США з питань України Куртом Волкером. Під час зустрічі генерал армії України Віктор Муженко поінформував американського дипломата про поточну ситуацію на сході України", - повідомляється на сторінці Генерального штабу ЗСУ в Фейсбуці.

Сторони також обмінялися думками з актуальних питань регіональної безпеки і перспектив розвитку двосторонніх відносин між Україною та США в оборонній сфері.

У зустрічі взяла участь посол США в Україні Марі Йованович.

К.Волкер в мікроблозі в Твіттері також повідомив про цю зустріч, вказавши, що це його шостий візит до Києва в якості спецпредставника.

"Посол Йованович і я зустрілися з генералом Муженко сьогодні під час мого 6-го візиту до Києва в якості спеціального представника з переговорів. Ми обговорювали бойові дії на сході, реалізацію Мінських угод і допомогу США", - написав він.

Як повідомлялося, К.Волкер прибув до Києва у вівторок.

За даними інформованого джерела, в рамках візиту К.Волкер може зустрітися з президентом України Петром Порошенком.

За інформацією ЗМІ, К.Волкер може відвідати схід України 24 січня, а 25 січня проведе зустрічі з українськими посадовими особами в Києві. 26 січня в Дубаї К.Волкер планував зустрітися з помічником президента РФ Владиславом Сурковим.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА