19:03 23.01.2018

Порошенко впевнений, що ВР розгляне законопроект про Антикорупційний суд у лютому

2 хв читати
Порошенко впевнений, що ВР розгляне законопроект про Антикорупційний суд у лютому

Президент України Петро Порошенко шкодує, що Верховна Рада не внесла до порядку денного попередньої сесії законопроект про створення Антикорупційного суду, і очікує від парламенту розгляду цього питання на початку роботи наступної сесії.

"Дуже шкода, що не вдалося включити порядок денний питання Антикорупційного суду, але не сумніваюся, що на початку роботи наступної сесії парламенту це питання буде вирішене", - сказав П.Порошенко на зустрічі з головою Верховної Ради Андрієм Парубієм, повідомляє прес-служба глави держави у вівторок.

Президент висловив вдячність парламенту за ухвалення важливих законів і законодавче забезпечення проведення деяких реформ, зокрема, судової, медичної і пенсійної.

Говорячи про ухвалений минулого тижня закон "Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях в Донецькій і Луганській областях", глава держави підкреслив: "Це закон, який чітко визначає системність дій державної влади України щодо повернення Донбасу, Криму в умовах окупації цих територій російським агресором ".

Крім того, президент зазначив, що попри бурхливі політичні дискусії парламенту вдалося самоорганізуватися і знайти голоси для ухвалення цього важливого рішення, що свідчить про надзвичайно високий потенціал Верховної Ради.

На попередньому пленарному тижні Верховній Раді не вдалося внести до порядку денного сесії законопроекти про Вищий антикорупційний суд (№7440 і альтернативні).

Перший пленарний тиждень восьмої сесія Верховної Ради VIII скликання відбудеться 6-9 лютого.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Лише 3% випущених РФ із початку року по Україні ракет, безпілотників і керованих бомб уразили військові цілі - Умєров

Окупанти завдали авіаудару по Миколаївці Донецької області, загинула місцева жителька - МВС

Україні потрібна допомога, щоб підготуватися до російського наступу, - Зеленський

СБУ повідомила про підозру ватажкам "ДНР" за голосування на незаконних виборах

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА