21:03 25.01.2018

На борту вертольота, що впав у Кременчуці, могли бути 4 людини

2 хв читати
На борту вертольота, що впав у Кременчуці, могли бути 4 людини

На борту вертольота Мі-8, що впав у Кременчуці Полтавської області, могли перебувати, за попередньою інформацією, чотири людини, повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" прес-секретар Держслужби з надзвичайних ситуацій у Полтавській області Світлана Рибалко.

Як повідомила С.Рибалко, о 19:15 надійшов виклик про авіаційну подію на околиці Кременчука за участю вертольота Мі-8 приватної компанії, який здійснював навчально-тренувальний політ.

"За попередніми даними, згідно з бортовим журналом, на борту перебували чотири людини, але наразі ще встановлюється точна кількість", - повідомила вона.

С.Рибалко повідомила, що ніякої вишки поблизу не було, і вертоліт упав на відкритій території. "Він не врізався у вишку... Там зараз йдеться про електроопори", - уточнила вона.

У свою чергу, як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі ГУ ДСНС у Полтавській області, за попередньою інформацією, на борту вертольота Мі-8 компанії "Українські вертольоти", який зазнав аварії на околиці Кременчука, перебували чотири людини. Повідомлення про подію надійшло о 19:15. Вертоліт пошкодив лінії електропередач.

На місце виїхали рятувальники, працюють чотири одиниці техніки. Нині триває гасіння вертольота. Місце оточене поліцією.

Голова відділу комунікацій поліції Полтавської області Юрій Сулаєв в ефірі телеканалу "112.Україна" розповів, що на місці працюють рятувальники і поліція.

"Сказати точно, скільки загиблих, ми не можемо, оскільки зараз рятувальники працюють на місці події і намагаються потрапити всередину та вивчити сам салон вертольота. Допускається, що загиблими можуть бути до трьох осіб. Звісно, ми уточнюватимемо і доводитимемо до громадськості нові обставини", - сказав Ю.Сулаєв.

Водночас він наголосив, що ніхто, окрім осіб, які перебували на борту, не постраждав.

"Попередньо правоохоронці, які перебували на місці, повідомили, що бачили елементи обірваних дротів. Тому поліція повністю оточила місце події, щоб ніхто з громадян не постраждав... Є припущення, що можуть бути обірвані лінії електропередач. Поруч розташована вишка. Що сталося - це предмет вивчення слідства", - повідомив Ю.Сулаєв.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА