14:15 26.01.2018

Жан Рено зіграє головну роль в українсько-французькому трилері, яким має намір завершити свою кінокар'єру

2 хв читати
Жан Рено зіграє головну роль в українсько-французькому трилері, яким має намір завершити свою кінокар'єру

Україна та Франція знімуть трилер "Останній крок", головну роль в якому зіграє відомий французький актор Жан Рено, вихід стрічки в прокат запланований на 2019 рік, повідомляє Державне агентство України з питань кіно.

Як повідомляється на сторінці Держкіно у Facebook, у п'ятницю агентство уклало з компанією "Іст Вест Продакшн" контракт про надання фільму "Останній крок" державної фінансової підтримки в сумі 21 млн 630 тис. грн. Загальна вартість випуску фільму - 73 млн 877 тис. 206 грн.

Із французької сторони виробництво картини здійснюють компанії "EAST 35" та "SEVEN 52".

Проект цієї стрічки став одним із переможців 10-го конкурсного відбору Держкіно. Режисером та автором сценарію фільму є француз Фредерік Петіжан, продюсерами - Корін Бенішу, Лоран Тальрон, Флоранс Моос ("EAST 35", "SEVEN 52"), Оліас Барко та Олег Герман ("Іст Вест Продакшн"). Оператор-постановник - триразовий лауреат премії "Сезар", французький кінооператор Т’єррі Арбогаст.

"У фільму зірковий каст: головну роль виконає відомий актор французького кіно Жан Рено, для якого ця стрічка стане заключною в його кінокар'єрі; канадська актриса Сара Лінд, англійський актор Том Хоппер, американський актор Гаррі Дурдан, а також українські актори Ігор Цишкевич, Маргарита Бурковська, Олег Карпенко та інші", - йдеться в повідомленні Держкіно.

Жан Рено зіграє найманого вбивцю, який врятує від загибелі дівчину після нещасного випадку на мотосанях.

Зйомки фільму відбуватимуться в Карпатах (на озері Синевир), в Києві, Нью-Йорку та Канаді.

Вихід стрічки в прокат запланований на 2019 рік.

Раніше Жан Рено знімався у фільмі "Поліна" (спільне виробництво України, Франції та Бельгії).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА