16:00 26.01.2018

Суд призначив Саакашвілі нічний домашній арешт до 5 лютого

1 хв читати
Суд призначив Саакашвілі нічний домашній арешт до 5 лютого

Апеляційний суд м.Києва частково задовольнив клопотання Генеральної прокуратури України, призначивши екс-президенту Грузії та лідеру партії "Рух нових сил" Міхеїлу Саакашвілі запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту з 22:00 до 7:00.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", відповідне рішення прийняла колегія суддів на засіданні в п'ятницю.

Згідно з текстом рішення Апеляційного суду м.Києва, який отримали адвокати М.Саакашвілі, і який є в розпорядженні агентства "Інтерфакс-Україна", політик має перебувати за місцем свого проживання на вул.Костьольній у центрі Києва з 22:00 кожного дня до 7:00 наступного дня до 5 лютого 2018 року.

Відповідно до Кримінально-процесуального кодексу України, на М.Саакашвілі покладено зобов'язання прибувати до слідчого, прокурора або слідчого судді і не залишати Київ без дозволу прокурора в цьому кримінальному провадженні та утримуватися від спілкування з підозрюваним Северіоном Дангадзе і свідком.

Контроль за виконанням цього рішення щодо М.Саакашвілі покладено на прокурора.

Цим рішенням Апеляційний суд м.Києва скасував рішення Печерського районного суду м.Києва від 11 грудня 2017 року і частково задовольнив апеляцію прокуратури. Обвинувачення клопотало про обрання М.Саакашвілі цілодобового домашнього арешту з носінням електронного браслета.

Повний текст цього рішення Апеляційного суду м.Києва буде оголошено в середу, 31 січня, о 17:00.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА