17:02 27.01.2018

Іноземні партнери в 2017 році надали Нацполіції допомогу на 200 млн грн – Князєв

1 хв читати
Іноземні партнери в 2017 році надали Нацполіції допомогу на 200 млн грн – Князєв

США, Канада, Японія, Велика Британія, а також країни Європейського союзу надали Національній поліції України допомогу на суму близько 200 млн грн у 2017 році, повідомив глава Нацполіції Сергій Князєв.

Як повідомляє департамент комунікації Нацполіції, час річної підсумкової колегії МВС України в суботу в Києві С.Князєв зазначив, що минулого року, зокрема, консультативна місія ЄС передала Національній поліції 30 позашляховиків. Нині цей транспорт працює в найбільш віддалених і важкодоступних районах країни.

"У цьому контексті хотів би подякувати всім нашим партнерам з Європейського Союзу, США, Канади, Японії, Великої Британії, інших країн за постійну технічну та консультативну допомогу", – наголосив глава Нацполіції, додавши, що минулого року поліції надано допомогу на суму близько 200 млн грн.

За його словами, наступним після патрульної поліції є проект функціонування груп або секторів реагування патрульної поліції.

С.Князєв повідомив, що на сьогодні 14 тис. поліцейських з цих підрозділів забезпечують оперативне реагування на виклики громадян про правопорушення, а також затримують порушників.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА