07:10 28.01.2018

З'їзд ВО "Свобода" відкликав трьох депутатів Тернопільської міськради, які раніше були виключені з партії

1 хв читати
З'їзд ВО "Свобода" відкликав трьох депутатів Тернопільської міськради, які раніше були виключені з партії

З'їзд ВО "Свобода" одноголосно ухвалив рішення про відкликання трьох депутатів Тернопільської міської ради, відповідне звернення до об'єднання за народною ініціативою направила Тернопільська міська виборча комісія, повідомляють в прес-центрі партії.

Зокрема, згідно з рішенням, має бути відкликано мандати Турського Ігоря Володимировича, Сороколіта Івана Леонідовича та Навроцького Романа Ярославовича.

"Громада ініціювала позбавлення їх депутатських повноважень і зібрала необхідну кількість голосів для їх відкликання через невиконання виборчої програми" Свободи ", порушення присяги депутата і дій, що суперечать інтересам виборців. Протокол з'їзду буде переданий в Тернопільську ДВК, яка повинна прийняти рішення про позбавлення зазначених осіб мандатів і надання депутатських повноважень наступним за рейтингом виборів 2015 року кандидатам"- йдеться в повідомленні опублікованому на сайті ВО "Свобода".

В об'єднанні нагадують, що 7 квітня 2017 Політвиконком "Свободи" прийняв рішення про виключення з партії і фракції депутатів Навроцького Романа, Сороколіта Івана і Турського Ігоря за порушення партійного Статуту, дисциплінарного статуту і положення про депутатську роботу, партійної програми і загальної програми команди "Свободи" на місцевих виборах до Тернопільської міської ради 2015 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА