13:05 29.01.2018

Четверо молодих людей незаконно проникли в тунель київського метро

1 хв читати
Четверо молодих людей незаконно проникли в тунель київського метро

У Києві на станції метро "Вокзальна" поліція затримала чотирьох осіб, зокрема двох іноземців, які незаконно проникли в тунель метрополітену, на них складено адміністративні протоколи.

Як повідомляє в понеділок відділ комунікації поліції м. Києва на сторінці в соцмережі Facebook, про подорож тунелем метро чоловіки домовилися через Інтернет.

"Інцидент стався ввечері на станції метро "Вокзальна". Від чергової по станції надійшло повідомлення, що сторонні особи спустилися на колію і зайшли в тунель. На цю інформацію оперативно відреагував працівник поліції та співробітники воєнізованої охорони, які наздогнали та затримали чоловіків", - йдеться в повідомленні.

Як розповів начальник відділу превенції управління поліції в метрополітені Олександр Киричук, дії правопорушників небезпечні та можуть привести не лише до збою в роботі метро, а й до травм або навіть загибелі людей.

Як з'ясувалося, правопорушники намагалися незаконно проникнути в тунель для здійснення фото- та відеозйомки. За протиправні дії правоохоронці затримали чоловіків та доставили в управління поліції в метрополітені. Ними виявилися двоє киян, 1999 і 1997 року народження, і двоє громадян іншої держави, 1984 и1992 років народження.

"На затриманих склали адміністративний протокол за ст. 173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення", - повідомив О.Киричук.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА