17:28 02.02.2018

СБУ затримала екс-заступника міністра спорту самопроголошеного "радміну" окупованого Криму

1 хв читати
СБУ затримала екс-заступника міністра спорту самопроголошеного "радміну" окупованого Криму

 Працівники контррозвідки Служби безпеки України затримали в пункті пропуску "Каланчак" на адміністративній межі з тимчасово анексованою Автономною Республікою Крим колишнього чиновника самопроголошеної "ради міністрів" окупаційної влади півострова.

Як повідомляє прес-центр СБУ, колишній український чиновник із квітня 2015 року до травня 2016-го перебував на посаді заступника т. зв. Мінспорту Республіки Крим. Після звільнення з посади він продовжив антиукраїнську діяльність у складі робочої групи зі створення держпрограми окупаційної російської влади "Патріотичне (військово-патріотичне) виховання громадян РФ у Республіці Крим".

Останнім часом зловмисник обіймав посаду секретаря Регіонального відділення загальноросійської громадсько-державної організації "Добровільне товариство сприяння армії, авіації та флоту Росії", діяльність якої спрямована на порушення суверенітету і територіальної цілісності України.

Оперативники спецслужби отримали інформацію, що чоловік планує виїхати з Криму до Херсонської області для вирішення особистих питань, і затримали його під час перетину адмінмежі. Слідчі Головного управління СБУ в АР Крим відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 111 (державна зрада) Кримінального кодексу України, тривають слідчо-оперативні дії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА