07:46 04.02.2018

Військова прокуратура затримала на хабарі прикордонника-хабародавця

1 хв читати
Військова прокуратура затримала на хабарі прикордонника-хабародавця

На українсько-угорському кордоні за дачу хабара за незаконне транспортування сигарет третьою особою затриманий прикордонник, повідомили в прес-службі військової прокуратури Західного регіону України.

"3 лютого 2018 військовою прокуратурою Ужгородського гарнізону (...) в Закарпатській області, в рамках контролю за вчиненням злочину, задокументований факт надання неправомірної вигоди військовослужбовцям відділу прикордонної служби "Лужанка" Мукачівського прикордонного загону. Хабар у розмірі 3 тис. грн призначався своєму ж товаришеві по службі, який входив до складу добового наряду з охорони державного кордону, за сприяння невстановленим особам у переміщенні 3 тис. пачок сигарет через державний кордон України до Республіки Угорщина", - йдеться в повідомленні

Грошові кошти в повному розмірі виявлено та вилучено під час проведення огляду місця події. Хабародавець затриманий в порядку ст. 208 КПК України (затримання уповноваженою посадовою особою).

У відомстві зазначили, що наразі проводяться першочергові слідчі дії, а також обшук за місцем служби прикордонника. Після буде вирішуватися питання про повідомленні сержанту про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України (давання хабара), і обрання запобіжного заходу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА