07:56 04.02.2018

Військовослужбовці ЛітПолУкрбригади завершили тренування "Брейв Бенд"

1 хв читати
Військовослужбовці ЛітПолУкрбригади завершили тренування "Брейв Бенд"

Військовослужбовці ЛітПолУкрбригади завершили перший етап щорічного командно-штабного тренування "Брейв Бенд", повідомили в прес-службі Міністерства оборони України.

"З 29 січня по 2 лютого близько 60 військовослужбовців трьох країн-засновниць багатонаціональної військової частини розгорнули командний пункт бригади. Протягом 5 днів відповідно до процедур НАТО учасники провели тренування виконання процедур процесу прийняття рішення для оборонного бою", - сказано в повідомленні на сайті відомства в суботу.

За словами заступника командира полковника Володимира Юданова командно-штабні тренування "Брейв Бенд" ознаменували початок нового навчального року. Адже в цьому році, після введення в дію змін до технічних умов для створення ЛітПолУкрбріг, бригада приступила до поглиблення розгляду операцій оборонного і наступального характерів.

"Слід зазначити, що під час першого етапу командно-штабного тренування "Брейв Бенд", командування Литовсько-польсько-української військової частини видало операційний наказ бригаді. Він стане основою другого етапу КШТ для тренування зі штабами доданих підрозділів ЛітПолУкрбриг, яке відбудеться в кінці лютого", додали в Міноборони. 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА