08:46 05.02.2018

У ДТП загинув відомий волонтер Леонід Краснопольський

1 хв читати

У м. Дніпрі на Набережній перемоги внаслідок ДТП у неділю, 4 лютого, загинув відомий український волонтер Леонід Краснопольський, повідомило місцеве видання "Інформатор".

"Автомобілі їхали в попутному напрямку Набережною перемоги в бік кільця. Водій Kia здійснював розворот уліво, в цей момент Toyota Prado протаранила автомобіль у бік", - ідеться в повідомленні.

Зазначається зі слів очевидців події, що внаслідок удару ліва сторона кузова "корейця" була сильно деформована, а водій дістав травм, не сумісних із життям. Прибувши на місце аварії, медики констатували смерть.

Окрім того, раніше про загибель Л.Краснопольского повідомила його дружина Ольга на своїй сторінці у Facebook: "Сьогодні вдень Льоня загинув у ДТП", - написала вона.

Також про загибель українського волонтера написав міський голова Дніпра Борис Філатов у своєму Facebook.

"У мене немає слів. Просто немає. Лише вчора ми посварилися з ним у Facebook, а сьогодні його вже немає. Так, Льоня Краснопольський загинув сьогодні в ДТП", - написав Б.Філатов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна розпочала переговори про укладання угоди з безпеки з Португалією

Чоловіки мобілізаційного віку матимуть змогу отримати паспорт громадянина України або паспорт для виїзду за кордон лише на території країни

США таємно поставили Україні ракети ATACMS, українські сили вперше застосували їх минулого тижня

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА