20:11 05.02.2018

Журналісти виявили забуті в літаку документи спецслужб США про підготовку до "Супербоулу"

2 хв читати

Співробітник "Сі-Ен-Ен" виявив забуті в літаку копії документів міністерства внутрішньої безпеки (МВБ) США, що містять інформацію про заходи із гарантування безпеки на "Супербоулі" - фіналі чемпіонату з американського футболу, повідомляє телеканал у понеділок.

Зокрема, серед паперів були документи, в яких оцінювали реакцію влади Міннеаполіса, де в 2018 році був організований "Супербоул", на навчання, під час яких симулювати атаку із використанням спорів сибірської виразки у день вирішальної гри. На паперах стояли позначки "важливо для національної безпеки" і "для службового користування".

Крім того, в кишені у сидінні літака була маршрутна квитанція і посадковий талон на ім'я вченого Майкла Уолтера, який бере участь у програмі МВБ BioWatch із боротьби з біотероризмом. "Сі-Ен-Ен", однак, не зміг отримати офіційні дані про те, хто саме залишив документи в літаку, у МВБ телеканалу повідомили, що не коментують "питання, пов'язані з персоналом".

Телеканал не повідомляє, коли саме були виявлені документи, але зазначає, що вирішив відкласти публікацію до завершення "Супербоулу" 4 лютого на прохання МВБ.

"Супербоул" - вирішальна гра Національної футбольної ліги США, що відбулася 4 лютого 2018 роу в місті Міннеаполіс (штат Мінессота). У матчі брали участь "Нью-Інгленд Петріотс" і "Філадельфія Іглз". Матч завершився з рахунком 41:33 на користь команди "Філадельфія Іглз", яка вперше за свою історію виграла "Супербоул".

Після перемоги "Філадельфія Іглз" в Філадельфії відбулися гучні святкування. Фанати розбивали шиби, залазили на ліхтарні стовпи і обрушили навіс над готелем Ritz Carlton Hotel. Інформація про постраждалих не надходила.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА