08:32 07.02.2018

Трамп назвав імміграційні закони США "найдурнішими в світі"

2 хв читати
Трамп назвав імміграційні закони США "найдурнішими в світі"

Президент США Дональд Трамп заявив, що американські закони про імміграцію є "найдурнішими в світі". Про це повідомляє телеканал NBC.

"Жодна інша країна світу не має таких безглуздих законів, як у нас, коли мова йде про імміграцію. Вони повинні бути змінені, адже це не питання політики, республіканців і демократів, це питання здорового глузду. Тому повинні бути прийняті необхідні заходи", - сказав Трамп.

Американський лідер також розпорядився створити в Штатах національний центр з відбору іммігрантів і здобувачів візи США. Про це йдеться в меморандумі Трампа, опублікованому на сайті Білого дому. У меморандумі зазначається, що уряду потрібно поліпшити роботу міністерств та управлінь виконавчої влади США, які "ведуть координацію і використовують розвіддані для того, щоб визначати особи, які загрожують національній безпеці".

У кінці січня Трамп оголосив про намір підписати план, згідно з яким 1,8 млн нелегальних мігрантів отримають громадянство США. У Білому домі відзначали, що план буде розглянутий сенатом на початку лютого. У разі прийняття плану Білий дім планує домогтися заснування фонду розміром в $ 25 млрд., Кошти якого підуть на зведення стіни на південному кордоні Штатів з Мексикою. Крім того, в Білому домі розраховують на скасування візової лотереї та урізану фінансову допомогу для сімей іммігрантів.

Американський лідер на початку січня назвав кілька країн, звідки в США приїжджають мігранти, "смердючими дірками". Член палати представників конгресу Ел Грін пригрозив Трампу імпічментом за його "расистську риторику" по відношенню до мігрантів. Президент США у відповідь на звинувачення конгресмена заявив, що є "найменшим расистом їз всіх, у кого коли-небудь брали інтерв'ю". За його словами, він готовий бачити в США "мігрантів звідусіль".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВР прийняла за основу законопроєкт про дерегуляцію ринку торгівлі вживаними авто - Гетманцев

ВР удосконалить порядок ведення військового обліку під час війни

Посол України в США: Сенат розпочне розгляд законопроєкту про допомогу Україні о 20:00 за Києвом

У ХАРКОВІ ЧУТИ ВИБУХИ - ВЛАДА

Зеленський розраховує на допомогу Данії в пошуку додаткових систем ППО для Миколаївської області

НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення заступника голови Дніпровського РУ ГУНП на 14 млн грн

Європарламент 14-й раз відклав погашення бюджету Ради й Ради ЄС 2022 року, яке раніше відкладали через вимогу надати Україні Patriot

НАТО проведе неформальну нараду глав МЗС країн Альянсу в Празі 30-31 травня

Через обстріл у Козацькому загинула жінка - Херсонська ОВА

Верховна Рада прийняла за основу законопроєкт, що пропонує вдосконалити систему початкової загальновійськової підготовки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА