10:21 07.02.2018

На всій території України очікуються дощі та снігопади

1 хв читати
На всій території України очікуються дощі та снігопади

У результаті впливу активного циклону в Україні 8-9 лютого очікуються складні погодні умови: дощі, сніг, ожеледь і сильний вітер, повідомляється на сайті Державної служби з надзвичайних ситуацій із посиланням на Укргідрометцентр.

Зокрема, вдень у четвер, 8 лютого, в Одеській, Миколаївській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській областях очікуються сильні опади у вигляді дощу та мокрого снігу, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу.

Протягом п'ятниці, 9 лютого, в Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій, Житомирській, Черкаській, місцями Київській та Чернігівській областях пройде сильний сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, заметілі (приріст снігового покриву 10-20 см), на дорогах ожеледиця. У Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській областях очікується сильний дощ і мокрий сніг, місцями ожеледь і налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

Крім того, 8 лютого і вночі 9 лютого в Україні очікується посилення вітру до 15-20 м/с.

"Такі погодні умови можуть призвести до порушення та припинення руху транспорту на окремих ділянках доріг, роботи електричних мереж, комунального господарства у більшості областей країни (окрім південних)", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА