13:31 07.02.2018

На Україну насувається циклон: Місцями сильні опади

2 хв читати
На Україну насувається циклон: Місцями сильні опади

У найближчу добу теплішу погоду на більшості територій України визначатиме циклон, що переміщується з Балкан, повідомляє Укргідрометцентр.

Уночі в більшості областей Правобережжя, вдень в Україні сніг і мокрий сніг, у південних і центральних областях із дощем, удень у Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій, Черкаській і Кіровоградській областях подекуди сильні опади, в Одеській і Миколаївській областях місцями сильний дощ.

На заході та півночі країни подекуди ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, східний, 7-12 м/с, вдень на Лівобережжі окремі пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 2-7° морозу, на заході та півдні країни близько 0°; вдень від 2° морозу до 3° тепла, в південній частині 4-9° тепла.

У Києві вночі без опадів, удень мокрий сніг, налипання мокрого снігу, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 3-5° морозу, вдень близько 0°.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 8 лютого найвища температура вдень була +11° у 2011 році, найнижча вночі -28,5° у 1929 році.

9 лютого в західних областях сніг, уночі подекуди сильний, температура вночі та вдень 0-5° морозу. На решті територій мокрий сніг і дощ (уночі місцями налипання мокрого снігу, на півночі Лівобережжя подекуди сильні опади), в південних областях, удень і в більшості центральних невеликий дощ. Температура протягом доби від 2° морозу до 3° тепла, вдень на півдні 1-6° тепла.

Вітер південно-східний із переходом у західній частині в північно-західний, 7-12 м/с, вночі на Лівобережжі місцями пориви 15-20 м/с.

У Києві мокрий сніг, удень із дощем; уночі налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі та вдень 0-2° тепла.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Верховна Рада має намір дозволити місцевому голові в певних випадках призначати старосту громади

ВР звільнила сімох членів Рахункової палати - нардеп

Окупанти обстріляли Харків, інформація про постраждалих уточнюється - мер

Спецпрокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом смерті мобілізованого дорогою до навчального центру на Закарпатті

Через ворожий обстріл у Новокаїрах постраждав чоловік - Херсонська ОВА

Ворог завдав ракетного удару по Дніпровському району, попередньо постраждали 4 людини - голова ОВА Лисак

Ексдепутата Запорізької міськради, який коригував ворожі ракети, засуджено до 15 років в'язниці

Україна і НАТО погодили план роботи на травень для активізації пропозицій до саміту альянсу у Вашингтоні - Міноборони

Європарламент підтримав лібералізацію торговельного режиму з Україною, посиливши захисні заходи для фермерів ЄС

Основна частина озброєнь із нового пакета допомоги США розміщена в Німеччині та Польщі, що прискорить її доставку в Україну - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА