19:44 07.02.2018

Громадянин Пакистану організував групу, що продавала наркотики іноземним студентам харківських вузів

2 хв читати
Громадянин Пакистану організував групу, що продавала наркотики іноземним студентам харківських вузів

Працівники Національної поліції в Харківській області спільно зі співробітниками харківського КОРДа припинили діяльність групи, що займалася збутом елітних сортів канабісу іноземним студентам вищих навчальних закладів Харкова.

"Працівники поліції одночасно провели 8 обшуків на території Харківської та Полтавської областей, під час яких вилучили понад кілограм наркотичної речовини, розфасованої для реалізації ... Затримано всіх членів злочинної групи з ознаками організованості у складі 5 осіб, що склалася на етнічній основі з міжрегіональними зв'язками" , - повідомляє в середу відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

За даними правоохоронців, групу організував 36-річний громадянин Палестини. Він відповідав за постачання наркотиків, їх збут, а також розподіляв обов'язки між іншими членами групи і контролював виручку від продажу наркотиків. 37-річна уродженка Сумської області розфасовувала товар для подальшої реалізації і допомагала вести "бухгалтерію". Постачанням наркотиків і їх розподілом між збувальниками займався 55-річний громадянин Єгипту, який жив в Полтаві. А 22-річний одесит та 25-річний громадянин Іраку продавали наркотики студентам-іноземцям, які навчались в вузах Харкова.

Слідчі дії проводяться в рамках кримінального провадження, відкритого за ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Під час обшуків за адресами проживання фігурантів працівники поліції вилучили 105 фасованих пакетів з наркотичною речовиною та гроші (майже 41 тис. грн), банківські картки, документи на право власності житла, мобільні телефони.

Всі фігуранти затримані. Наразі вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україні необхідно $ 42 млрд бюджетної підтримки цього року

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА