13:52 10.02.2018

Затримано поліцейського, який застрелив із табельної зброї цивільного в Донецькій області

1 хв читати

Співробітник Національної поліції України, який застрелив з табельної зброї жителя м. Часів Яр Донецької області, затриманий, відкрито кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство", повідомила заступник начальника відділу комунікацій ГУ Нацполіції в Донецькій області Іванна Ященко.

"Встановлено, що поліцейський прибув на Донеччину для підкріплення з іншої області. На жаль, між поліцейським і цивільним стався конфлікт на побутовому ґрунті, і перший застосував табельну вогнепальну зброю", – сказала вона в ефірі телеканалу "112.Україна" в суботу.

І.Ященко поінформувала, що вбитий (1969 року народження) був жителем Часового Яру.

"Факт кваліфікований за ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), правоохоронець затриманий. Обставини з'ясовуються", – повідомила вона.

За словами І.Ященко, в момент інциденту поліцейський не перебував на службі і був одягнений в цивільний одяг. Чи був поліцейський у стані алкогольного сп'яніння встановить досудове розслідування.

Раніше цього дня прес-центр штабу АТО повідомив, що співробітник Національної поліції України під час побутової сварки застрелив з табельної зброї цивільну особу. Інцидент стався близько 1:00 ночі в суботу , 10 лютого.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА