16:26 12.02.2018

Саакашвілі везуть до Борисполя

2 хв читати
Саакашвілі везуть до Борисполя

 Екс-президента Грузії, лідера партії "Рух нових сил" Міхеїла Саакашвілі вже в понеділок можуть видворити з України до Європи, у зв'язку з чим його соратники направляються до Міжнародного аеропорту "Бориспіль", звідки о 17.25 має вилетіти рейс "Київ - Варшава", повідомила соратниця політика Ліза Богуцька.

"Попередньо їдемо до аеропорту "Бориспіль". Рейс на Варшаву о 17.25. Схоже, що Мішу хочуть вивезти цим рейсом. Одночасно треба контролювати західний напрямок. Будемо блокувати дороги. Загальна мобілізація", - написала вона на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

У цьому ключі вона додала, що оскільки соратники М.Саакашвілі мають інформацію про те, що політика везуть lj аеропортe "Бориспіль", вони "блокуватимуть аеропорт".

Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" позафракційний народний депутат Юрій Дерев'янко, соратники М.Саакашвілі не мають інформації про те, хто затримав і куди його відвезли, але вирушили до аеропортів, звідки, імовірно, його можуть видворити з України.

"Ми розуміємо, що його могли повезти або в аеропорт, або можуть відвезти автомобільним транспортом на західний кордон", - сказав нардеп.

Він висловив переконання, що нинішній статус М.Саакашвілі не дозволяє його екстрадувати".

"Ми вимагаємо і пропонуємо всім вимагати ... від (генпрокурора України Юрія - ІФ) Луценка, (глави СБУ Василя - ІФ) Грицака, Держприкордонслужби, міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова ... (повідомити - ІФ) хто викрав, куди відвезли, на яких підставах ", - сказав він.

Водночас, як повідомив у соцмережі Facebook член політради партії "Рух нових сил" Іван Слободянюк, частина соратників М.Саакашвілі наразі виїхала до другого київського аеропорту Жуляни.

Пізніше прес-аташе М.Саакашвілі Дарина Чиж повідомила, що політика везуть до Борисполя. "Шановні журналісти! Михайла Саакашвілі везуть до Борисполя", - написала вона на сторінці у Facebook.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Дніпрі затримано жінку, яка намагалася продати свого дворічного сина за 1 млн грн

Харківського підприємця, який передавав росіянам інформацію про дислокацію Сил оборони в регіоні, засуджено до 5,5 року ув'язнення

ВР закликала міжнародні організації активізувати зусилля для звільнення українських журналістів, яких утримує РФ

На Херсонщині доправлено до лікарні жінку, яка постраждала від російського обстрілу, - ОВА

ДБР у Львові затримало військового, який за хабар обіцяв влаштувати мобілізованого до тилової частини

СБУ повідомила про підозру митрополиту Святогірської лаври, який під час літургії передав окупантам позиції ЗСУ

Пил із Сахари дістався території України – Гідрометцентр

"єЧергу" для автобусів запущено на 10 українсько-молдовських пунктах пропуску

Міноборони створило Офіс підтримки коаліцій для забезпечення системного управління військовою допомогою від партнерів

Спровоковану ворожим артобстрілом пожежу в Куп'янську ліквідовано, незважаючи на загрозу повторних обстрілів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА