10:03 14.02.2018

Мер Одеси в Празі обговорював питання модернізації міськелектротранспорту

2 хв читати
Мер Одеси в Празі обговорював питання модернізації міськелектротранспорту

Мер Одеси Геннадій Труханов під час робочого візиту до Чехії відвідав два транспортних підприємства: Kvazar Plus s.r.o і Opravna tramvai, повідомила прес-служба Одеської міської ради.

"Під час зустрічі сторони обговорили питання організації спільного виробництва в Одесі. Крім того, чеські колеги висловили готовність прийняти на навчання фахівців КП "Одесміськелектротранс", а також співпрацювати у питанні розвитку системи муніципального транспорту", - зазначили в міськраді.

З підприємством Kvazar Plus s.r.o Одеса співпрацює в питанні модернізації трамвайних і тролейбусних систем, а також при покупці нових кузовів трамвайних вагонів і систем управління. Opravna tramvai "- це трамвайні майстерні.

Як повідомлялося, Національне антикорупційне бюро України у вівторок вручило повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України меру Одеси Геннадію Трухановому. Крім того, повідомлення про підозру були оголошені віце-меру Павлу Вугельману, голові постійної комісії з питань комунальної власності Одеської міськради Василю Шкрябаю, і директору департаменту комунальної власності міськради Олексію Спектру.

У прес-службі НАБУ зазначили, що цю процесуальне дію було скоєно в рамках розслідування кримінального провадження за фактом заволодіння коштами місцевого бюджету Одеси, оскільки місце знаходження зазначених осіб наразі не встановлено.

Крім того, за даними джерела агентства в правоохоронних органах, ще одну підозру було вручено в.о. мера Одеси - віце-меру Анатолію Орловському. Однак підтвердити цю інформацію офіційно або в інших джерелах не вдалося.

У понеділок, прес-служба Одеської міськради повідомила, що Г.Труханов вирушив у робоче відрядження до Чехії.

Пізніше "Радіо Свобода" з посиланням на Міністерство закордонних справ і Міністерство промисловості та торгівлі Чехії повідомило, що в цій країні не знають про візит одеського градоначальника.

Як повідомлялося, Г.Труханов пішов у відпустку 27 грудня 2017 року на 22 календарних дня - до 18 січня 2018 року. Відтоді в Одесі він не з'являвся.

В.о. мера був призначений перший заступник Одеського міського голови Анатолій Орловський, який кілька разів продовжував відпустку Г.Труханова, надавши йому можливість відпустки "за свій рахунок".

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА