10:16 14.02.2018

Труханова затримали в аеропорту "Бориспіль"

2 хв читати
Труханова затримали в аеропорту "Бориспіль"

Мера Одеси Геннадія Труханова затримали в Міжнародному аеропорту "Бориспіль" (Київ), повідомив народний депутат України (фракція "Блок Петра Порошенкf") Мустафа Найєм.

"Мера Одеси Геннадія Труханова затримали в аеропорту Бориспіль", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Facebook у середу.

Цю ж інформацію інтернет-виданню "Українська правда" підтвердили в Національному Антикорупційному бюро України.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" два незалежних джерела в Одеській міськраді, Г.Труханов повернувся до України. За їхніми даними, градоначальник прилетів до Бориспільського аеропорту.

Водночас джерела не змогли підтвердити інформацію про його затримання прикордонниками або будь-якими правоохоронними органами.

Раніше цього дня прес-служба Одеської міської ради повідомила, що Г.Труханов пыд час робочого візиту до Чехії відвідав два транспортних підприємства: Kvazar Plus s.r.o і Opravna tramvai.

Як повідомлялося, 13 лютого, детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) повідомили Г.Труханову про підозру у вчиненні кримінального злочину за ч.5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

У Бюро також підтвердили, що про підозру повідомлено ще трьом чиновникам мерії міста: заступнику мера, директору департаменту комунальної власності та голові постійної комісії з питань комунальної власності Одеської міськради.

Крім Г.Труханова, про підозру повідомили віце-меру Одеси Павлу Вугельману, голові постійної комісії з питань комунальної власності Одеської міськради - Василю Шкрябаю, і директору департаменту комунальної власності міськради - Олексію Спектру. Всі вони наразі перебувають за кордоном.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА