19:29 14.02.2018

Україна впритул наблизилася до угоди про безвіз із Республікою Корея

1 хв читати
Україна впритул наблизилася до угоди про безвіз із Республікою Корея

Україна наблизилася до завершення переговорів щодо взаємного визнання документів і безвізового режиму з Республікою Корея за підсумками візиту делегації Міністерства внутрішніх справ, що завершився у вівторок, повідомляє глава відомства Арсен Аваков.

"Під час короткого візиту до Сеула делегації МВС вдалося обговорити низку ключових питань співпраці. На зустрічі з міністром МВС, генеральним комісаром поліції, головою Ради при президентові ми виконали свою роботу для завершення переговорів щодо пакета взаємного визнання особистих документів громадян, водійських прав і безвізового режиму для громадян України", - написав А.Аваков на своїй сторінці в соцмережі Facebook у середу.

При цьому він відзначив "високу мотивацію і зацікавленість корейської сторони у співпраці з Україною", зокрема в промислово-технічній сфері, космічних програмах, інфраструктурних і сільськогосподарських проектах.

За словами міністра, в четвер МВС разом із Міністерством закордонних справ провели координаційну нараду служб з імплементації досягнутих домовленостей.

"Чи потрібен нам безвіз з 11-ю економікою світу? Запитання риторичне! Дуже радий, що нам вдалося впритул наблизитися до угоди з цього питання... У короткий термін зробимо все, щоб кожен із вас, хто читає ці рядки, мав можливість сам у цьому переконатися якомога швидше - скориставшись безвізом із Південною Кореєю з метою бізнесу або подорожей", - додав А.Аваков.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ізюмчанку, яка очолила поштове відділення під час окупації міста, засудили до 11 років в'язниці - прокуратура

Колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського оголошено в розшук

У 2023 році в судах розглянули 30% справ за статтями про колабораціонізм і держзраду - рух "Чесно"

Пожежники Копенгагена кілька годин не можуть загасити пожежу в історичній будівлі біржі

Представник Мінагрополітики на засіданні Комітету НАТО: Українські аграрії потребують підтримки, щоб гарантувати продовольчу безпеку світу

Кличко: Проїзд новим шляхопроводом на перетині Полярної та Богатирської в Києві відкриють у травні, рух Подільсько-Воскресенським мостом - у вересні

Україна шукає країну-покровителя в питанні звільнення українських цивільних осіб, яких утримує РФ - Лубінець

Рада ЄС обговорить 22 квітня постачання озброєнь Україні

Завершено евакуацію сімей із дітьми з Липецької громади - Синєгубов

Командувач ВМС ЗСУ обговорив із главою МЗС Норвегії поточну безпекову ситуацію в Чорноморському регіоні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА