17:05 15.02.2018

Поліцейські розкрили потрійне вбивство сім'ї підприємців на Донеччині

2 хв читати
Поліцейські розкрили потрійне вбивство сім'ї підприємців на Донеччині

Співробітники поліції затримали трьох членів злочинної групи, які заради грошей катували й убили сім'ю підприємців - батька, матір та їхнього 23-річного сина в смт Велика Новосілка Донецької області, повідомив перший заступник голови Нацполіції України В'ячеслав Аброськін.

"Двоє безпосередніх виконавців виявлені в Донецькій області, ще один підозрюваний - у Києві. У зловмисників вилучено арсенал нелегальної зброї та боєприпасів", - йдеться в поширеному департаментом комунікації Нацполіції України в четвер повідомленні.

За словами В.Аброськіна, слідчо-оперативна група поліції на місці події виявила тіла загиблої родини, а також порушену обстановку в будинку. "З огляду місця події відразу можна було сказати, що перед убивством над потерпілими тривалий час знущались: руки у загиблих були зв'язані", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські відпрацювали всі версії вчинення потрійного вбивства. Проте основною версією розглядалося вбивство з метою заволодіння майном і цінностями загиблих, які напередодні отримали значну суму грошей за реалізовані зернові культури.

В.Аброськін повідомив, що в четвер у результаті спецоперації спільно зі спецпідрозділом КОРД одночасно в Донецькій області та в Києві затримано трьох людей. Їх обґрунтовано підозрюють у причетності до особливо тяжкого злочину.

"Можу нині сказати, що затримані брали участь в АТО, деякі з них проходили службу в батальйоні "Донбас", а останнім часом всі разом входили до внутрішнього корпусу батальйону "Донбас", - зазначив перший заступник голови Нацполіції.

Під час обшуків у виконавців, яких поліцейські затримали в Маріуполі та Великій Новосілці, вилучено речові докази, а також арсенал нелегальної зброї: рушницю, протитанковий гранатомет, 14 гранат і патрони.

За фактом відкрито кримінальне провадження за п. 1, п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) і ч. 4 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Громадяни затримані, вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

У поліції нагадали, що 6 грудня 2017 року у своєму будинку в смт Велика Новосілка Донецької області було виявлено тіла 56-річного чоловіка, його 46-річної дружини та їхнього сина з ознаками насильницької смерті і слідами катувань. Із будинку були викрадені гроші.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА