08:39 16.02.2018

У Києві затримано злочинців, які збувають через інтернет психотропи під виглядом препаратів для схуднення

1 хв читати
У Києві затримано злочинців, які збувають через інтернет психотропи під виглядом препаратів для схуднення

В українській столиці прокуратура спільно з Нацполіцією викрила учасників злочинної групи, які під виглядом препаратів для схуднення збували через Інтернет психотропи, повідомила прес-служба прокуратури міста Києва.

"Київською місцевою прокуратурою № 1 спільно з поліцією Голосіївського району та Управлінням протидії наркозлочинності ГУНП в м.Києві викрито групу осіб, які займалися розповсюдженням наркотичних засобів під виглядом препаратів для схуднення через Інтернет".

Унаслідок проведення слідчих і негласних (слідчих) розшукових дій правоохоронцями встановлено, що організована злочинна група у складі 6 осіб організувала і налагодила збут психотропної речовини сибутрамін, під виглядом препарату для схуднення "Lida DaiDaiHua" з замовлення на сайті https: //похудеть.in.ua.

В інформації уточнюється, що отримати замовлений препарат можна було через поштові відділення, в мережі аптек, а також доставкою кур'єром.

Під час проведених обшуків виявлено спеціальне приміщення, в якому зберігалися препарати разом з обладнанням, необхідним для їх виготовлення кустарним способом.

"Дії зловмисників кваліфіковані за ч. 1 ст. 307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу", - сказано в повідомленні.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 4 до 8 років.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА