15:58 16.02.2018

В Україні у вихідні буде досить тепло, подекуди невеликий сніг

2 хв читати
В Україні у вихідні буде досить тепло, подекуди невеликий сніг

В Україні в найближчу добу 17 лютого погоду визначатиме поле зниженого атмосферного тиску, волога й помірно тепла повітряна маса з температурою в більшості областей вищою за кліматичну норму для цього періоду, повідомляє Укргідрометцентр.

Уночі в Україні, крім південних областей, удень у східній половині очікується невеликий сніг. У центральних, південних і східних областях - туман.

На дорогах місцями ожеледиця. Вітер переважно західний, 3-8 м/с.

Температура вночі 2-7° морозу, вдень близько 0°, в південній частині та в Закарпатті вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 1-6° тепла.

У Києві 17 лютого вночі та вранці прогнозується невеликий сніг, удень без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний, 3-8 м/с. Температура вночі 3-5° морозу, вдень близько 0°.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 17 лютого найвища температура вдень була 11,1° у 1974 році, найнижча вночі -21,8° у 1892 році.

В Україні 18 лютого вночі в східних областях, Карпатах і в Закарпатті вдень і в західних областях прогнозується невеликий сніг; на решті територій без істотних опадів.

На дорогах місцями ожеледиця. Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с.

Температура вночі 2-7°, у Карпатах 5-10° морозу, на узбережжі морів близько 0°; вдень в Україні від 3° морозу до 3° тепла, на крайньому півдні до 5 тепла.

У Києві 18 лютого без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 3-8 м/с. Температура вночі 3-5° морозу, вдень 0-2° морозу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА