16:12 16.02.2018

Директора "Еліта-Центру" і його спільника заарештовано за вимагання хабара

1 хв читати
Директора "Еліта-Центру" і його спільника заарештовано за вимагання хабара

Директору будівельної компанії "Еліта-центр", затриманому за вимогу хабара в розмірі $50 тис., і його спільнику, обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з альтернативою внесення застави, повідомляють у прес-службі прокуратури міста Києва.

"За клопотанням Київської місцевої прокуратури N9 директору будівельної компанії "Еліта-центр", затриманому за вимагання 50 тисяч доларів США для інвестора, обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб з альтернативою внесення затави в сумі 1,3 млн гривень", – йдеться в повідомленні.

Також на 60 діб заарештували його спільника, керівника ТОВ Будівельно-інвестиційна компанія "ПСП ЛТД", затриманого безпосередньо після отримання зазначених коштів. Як альтернативу суд визначив для підозрюваного заставу в сумі 140 тис. гривень. Запобіжний захід другому фігуранту провадження прокуратура оскаржуватиме в частині застави.

У прокуратурі нагадують, що директор ТОВ "Еліта центр", діючи у змові з керівником ТОВ Будівельно-інвестиційна компанія "ПСП ЛТД", вимагав $50 тис. від власника квартири в новобудові "Еліта центр" за припинення майнового спору про визнання права власності на це житло.

Зловмисників затримали 15 лютого на території міста Києва.

Досудове слідство у кримінальному провадженні проводиться за процесуального керівництва місцевої прокуратури N9, при оперативному супроводі УЗЕ в Києві департаменту захисту Національної економіки поліції України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА