19:53 16.02.2018

У Києві відбудеться масштабний фестиваль зі спортивного танцю

2 хв читати

В столичному виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» 24-25 лютого відбудеться 29 традиційний міжнародний фестиваль з бально-спортивних танців в Україні «Парад надій»-2018.

Понад 2000 учасників з України та закордону  з майже 100 клубів виходитимуть на паркет «Параду надій» за оцінками суддів світового рівня з України, США, Італії, Англії, Німеччини. Спортсмени змагатимуться за призові місця в 30 категоріях. Для них організатори підготували більше 300 медалей і незмінний щорічний «Кубок Фокстроту» за краще виконання однойменного танцю.

«У світі більше немає змагань на краще виконання фокстроту - це один з найскладніших танців європейської програми, легкість і вишуканість якого нікого не залишає байдужим!», - каже Валентина Федорчук, заслужений тренер України, засновниця «Школи танців Федорчук» та міжнародних змагань «Парад надій».

Справжньою окрасою танцювального свята, стануть показові виступи від призерів міжнародних змагань з європейської програми - Марко Ілліча та Юлії Садовської. У категорії Amateur Ballroom спортсмени займають 26 місце в світі і 1 місце в Україні. Суботнім вечором 24 лютого зіркова пара буде демонструвати на паркеті свою майстерність,  надихаючи танцюристів на нові звершення.

          За два дні останніх зимових вихідних на паркет вийдуть спортсмени різних вікових категорій - «сеньйори», «дорослі», «молодь», «юніори», «ювенали». Також глядачів потішить програма Pro-Am з аргентинського танго (в парі - вчитель і учень) та виступ дітлахів від 4 років - у категорії «Бейбі». Традиційно кожен учасник фестивалю ще на церемонії відкриття отримує старт-приз від «сокового» партнера «Sandora» на знак подяки від організаторів за віру в себе. Саме таким теплим і душевним ставленням до учасників «Парад надій» відрізняється від інших вітчизняних турнірів.

Генеральним партнером фестивалю виступає Група компаній «Фокстрот», яка через підтримку «Параду» протягом 16-ти років вносить свій внесок у розвиток спортивного танцю в Україні. Свої стильні подарунки надасть мережа магазинів «Секунда», яка привітає найсильніших учасників в категоріях «Молодь» і «Дорослі».

Промо-партнером стало PR-агентство BeMyMedia. Інформаційну підтримку нададуть надійні медіапартнери «Параду надій» - портал «Обозрєватель», всеукраїнська газета  «Дзеркало Тижня – Україна», інформаційне агентство «Інтерфакс-Україна» та всеукраїнська газета  «День». Інформаційну підтримку фестивалю надають он-лайн видання «Столичний дозор», шопінг - гід «Каблучки», № 1 блог-журнал України про цікавих людей та цікаві події -  Lucky Ukraine та сайт міста Києва 44ua.

Організатори нагадують, що для київських пар обов’язкова попередня реєстрація 22 лютого 2018 року (четвер) з 12:00 до 21:00 за адресою: пр-т Перемоги 38, ПК «Більшовик».                                            

А також діє он-лайн реєстрація на сайті   www.flymark.com.ua до 21-го лютого 2018 року.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

71% українців повністю довіряє ветеранам АТО, які воюють зараз, - опитування

Волонтери ТЧХУ допомагають постраждалим від ракетного обстрілу Дніпра

За уточненою інформацією, дитина в Синельниковому, яку вважали загиблою, перебуває у важкому стані в лікарні - ОВА

Велика Британія виділила майже 150 млн фунтів стерлінгів на зміцнення енергетичного сектора України

Прем'єр Польщі закликав фермерів припинити блокування українського кордону

Після знищення російського Ту-22М3 другий літак був змушений розвернутися - ГУР МО

Серед загиблих у Синельниковому - троє дітей від 6 до 14 років, повідомили в ОВА

У Херсоні внаслідок обстрілу виникла пожежа, є постраждалий

Процедуру ввезення гумдопомоги для потреб муніципалітетів та її використання необхідно спростити - мер Тростянця

Кількість загиблих на Дніпропетровщині збільшилася до дев'яти: у лікарні померла поранена дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА