07:10 17.02.2018

За минулу добу бойовики 20 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО, поранений один військовий, ще одного травмовано

1 хв читати
За минулу добу бойовики 20 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО, поранений один військовий, ще одного травмовано

За минулу добу бойовики 20 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, застосувавши заборонену Мінськими угодами зброю, внаслідок чого поранено одного українського військовослужбовця, ще один отримав бойову травму, повідомили в прес-центрі штабу АТО.

"В цілому за минулу добу зафіксовано 20 прицільних обстрілів позицій Збройних сил України. Внаслідок ворожого вогню поранений один український захисник, ще один отримав бойове поранення", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Facebook в суботу вранці.

На Луганському напрямку основна ворожа активність відбулася в районі Світлодарської дуги. Неодноразово з 120-ти і 82-мм мінометів, озброєння БМП, гранатометів і кулеметів противник вів вогонь по опорних пунктах сил АТО навколо Луганського. Біля цього прифронтового населеного пункту обстріли велися близько п'яти годин. Також в цьому районі незаконні збройні формування застосували міномети різних калібрів і цілий арсенал піхотного озброєння на підступах до Світлодарська та Троїцького.

Окрім того, з мінометів калібру 82-мм, гранатометів і стрілецької зброї бойовики обстрілювали захисників Кримського. На інших ділянках противник порушував перемир'я біля Залізного, Малинового і Новоолександрівки.

"На Донецькому напрямку ще в світлий час доби загарбники провокували українських військовослужбовців з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї поблизу Тарамчука", - йдеться в інформації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА