20:26 17.02.2018

Білий дім звинуватив демократів і великі ЗМІ в створенні атмосфери хаосу в США

2 хв читати
Білий дім звинуватив демократів і великі ЗМІ в створенні атмосфери хаосу в США

Дії політиків-демократів і великих ЗМІ, які критикують американську адміністрацію,  за останній час внесли більше хаосу в обстановку в США, ніж передбачувані дії Росії, завив в суботу представник Білого дому Хоган Гідлі.

"Є дві групи, які спровокували більше хаосу, ніж Росія. Йдеться про демократів і про "мейнстрімові "ЗМІ", - наводить його слова газета The Hill.

Гідлі пояснив, що як ЗМІ, так і демократи поширювали інформацію, яка не відповідає дійсності, про роботу спецпрокурора Роберта Мюллера, який проводить розслідування передбачуваного російського втручання в американські вибори 2016 року.

"Вони більше року продовжували поширювати брехню для американського народу. Чесно кажучи, американці повинні бути цим обурені", - додав представник Білого дому.

Напередодні міністерство юстиції США оприлюднило документ, згідно з яким у відношенні 13-ти громадян Росії висунуті звинувачення у втручанні в президентські вибори в США в 2016 році. Всі вони є співробітниками Агентства інтернет-досліджень, яке базується в Санкт-Петербурзі . Серед них також бізнесмен Євген Пригожин, якого США пов'язують з агентством. Тим часом, Пригожин заперечує зв'язок з компанією.

Росіян звинувачують у "змові з метою шахрайства проти США", а також в "змові з метою шахрайства з використанням електронних засобів передачі даних і для банківських махінацій", а також "в розкраданні персональних даних при обтяжуючих обставинах".

У той же час, як повідомило джерело агентства Bloomberg, спецпрокурор Роберт Мюллер і його команда ще не завершила своє розслідування у справі про передбачуване втручання РФ у президентські вибори 2016 року і зв'язках президента США Дональда Трампа і його штабу з Росією. За словами співрозмовника агентства, пред'явлені Мін'юстом США звинувачення щодо 13-ти росіян слід розглядати "як незначну частину всебічного розслідування".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Києві шахраї підробляли листи від військових частин й отримали 1,7 млн грн гуманітарки - Офіс генпрокурора

Найближчої доби в більшості областей України очікуються дощі, місцями з мокрим снігом - Укргідрометцентр

У Мінветеранів мають намір перезавантажити проєкт "Помічник ветерана"

ГУР допомагає РДК і "Свободі Росії" боротися з режимом у РФ - Юсов

Польща і Німеччина 26 березня запустять коаліцію "бронетанкових спроможностей" для України

В Україні частка негрошових соціальних послуг становить лише 6% - Жолнович

Експрацівник оборонного заводу в Миколаєві за допомогою дронів шпигував для ворога за комплексами ППО

В Україні зростає "чорний ринок" документів про підвищення кваліфікації для вчителів - освітній омбудсмен

НАТО зацікавлене в досвіді України у веденні комунікацій під час війни - Мінкультури

Окупанти вночі обстріляли Селидове, поранено 4 місцевих жителів - прокуратура

РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА