08:33 18.02.2018

Єврейський університет відкриється навесні в Москві

1 хв читати
Єврейський університет відкриється навесні в Москві

Уже в квітні цього року в Москві за підтримки Федерації єврейських громад Росії буде створено Єврейський університет, повідомили "Інтерфаксу" в прес-службі ФЕГР.

У новому вузі можна буде отримати освіту на факультетах економіки та інформатики, юриспруденції, гуманітарному факультеті та факультеті юдаїки. Також будуть працювати центр підвищення кваліфікації, школа менеджменту, школа коучингу, інститут блокчейна.

Очікується, що в майбутньому Єврейський університет почне співпрацю зі світовими вузами: будуть організовані спільні освітні програми та програми студентського обміну.

Створення університету відбудеться на базі двох існуючих сьогодні вищих навчальних закладів, що працюють під егідою єврейської громади вже понад 15 років. Навчання в університеті, як і раніше буде роздільним.

Ідея створення Єврейського університету належить президенту ФЕГР Олександру Бороду.

"Наша мета - створити перший в нашій країні університет, де студенти зможуть отримати якісну вищу професійну, академічну і релігійну освіту. У Єврейському університеті можна буде отримати освіту за широким спектром спеціальностей, великий акцент буде зроблений на міжнародному співробітництві з провідними світовими вузами", - розповів О.Борода, слова якого наводить прес-служба ФЕГР.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА