08:39 18.02.2018

Трамп пов'язав провал ФБР при стрільбі у Флориді з "російською справою"

2 хв читати
Трамп пов'язав провал ФБР при стрільбі у Флориді з "російською справою"

ФБР не змогло запобігти стрілянині в школі у Флориді, жертвами якої стали 17 осіб, через те, що витрачає занадто багато часу на розслідування "російського втручання" у вибори, вважає президент Дональд Трамп

Президент США Дональд Трамп вважає, що ФБР витрачає занадто багато уваги на розслідування зв'язків його команди з Росією під час виборів 2016 року, через що пропускає всі сигнали про атаки, зокрема, про стрілянину в середній школі у Флориді, де були вбиті 17 людей. Про це він написав у своєму Twitter.

"Дуже сумно, що ФБР втратило всі численні сигнали, які посилав стрілок зі школи у Флориді. Це не прийнятно. Вони (співробітники ФБР) витрачають занадто багато часу на те, щоб довести змову Росії зі штабом Трампа - немає ніякої змови. Поверніться до основ і змусьте нас пишатися!", - зазначив глава держави у своєму мікроблозі.

Йдеться про атаку, яка сталася в минулу середу, 15 лютого, в місті Паркленд на півдні американського штату Флорида. 19-річний Ніколас Круз проник в будівлю середньої школи Marjory Stoneman Douglas, звідки його відрахували за порушення дисципліни, де привів в дію пожежну сигналізацію і, спровокувавши тим самим паніку, відкрив стрілянину. Він був озброєний напівавтоматичною гвинтівкою AR-15, в запасі у молодої людини було також багато магазинів з патронами.

Жертвами атаки стали 17 осіб, серед загиблих були як учні, так і викладачі. Самого стрілка затримали, пізніше він визнав свою провину, і йому винесли офіційне звинувачення. Через кілька днів ФБР визнало "свою поразку" через те, що вони не вживали необхідних дій щодо стрілка, хоча до атаки правоохоронцям надходили повідомлення з підозрами щодо молодої людини.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА