20:55 18.02.2018

У зоні АТО на власних мінних загородженнях підірвалося двоє російських військових, один загинув

1 хв читати
У зоні АТО на власних мінних загородженнях підірвалося двоє російських військових, один загинув

У зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі в районі Світлодарської дуги на власних мінних загородженнях підірвалося двоє російських військових, один загинув, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"За даними розвідки штабу антитерористичної операції сьогодні, 18 лютого, поблизу передових позицій сил АТО на Світлодарській дузі на власних мінно-вибухових загородженнях підірвалися двоє бойовиків так званої 7-ї окремої мотострілкової бригади незаконних збройних формувань", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук у неділю ввечері.

В інформації уточнюється, що обидва бойовики виявилися громадянами Російської Федерації. "Один з них - Любінь Володимир Володимирович, 1988 року народження, житель Краснодарського краю, загинув. Інший - Михайлов Сергій Валерійович, 1972 року народження, житель міста Астрахань (вул. Водників, кв. 55), отримав мінно-вибухові поранення", - йдеться в повідомленні.

У штабі АТО не виключають, що проросійські медіа-ресурси будуть намагатися звинуватити сили АТО в порушенні мінських домовленостей і припишуть загибель і поранення бойовиків українським захисникам.

"Ще один факт російської присутності на Донбасі виявлено. Зараз з'ясовується інформація про приналежність бойовиків до регулярних військ Російської Федерації", - підсумували в прес-центрі штабу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Відомо про трьох постраждалих, серед них дитина, в результаті ракетного удару по Одесі - ОВА

У результаті денного обстрілу Харкова пошкоджено гаражі, постраждалих немає - Синєгубов

Ворог завдав ракетного удару по інфраструктурі Шостки Сумської області – ОВА

У Дніпровському районі внаслідок обстрілу РФ загинув чоловік - ОВА

Зеленський: Путін боїться нас дуже сильно, тому що не впевнений у собі. Упевнені та сміливі люди не погрожують цивілізації ядерною зброєю

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА