08:08 19.02.2018

Ватажок бойовиків ОРЛО має намір взяти участь в осінніх "виборах" в окупованому Луганську

1 хв читати
Ватажок бойовиків ОРЛО має намір взяти участь в осінніх "виборах" в окупованому Луганську

Ватажок бойовиків ОРЛО, "в.о. голови "ЛНР" заявив про наміри взяти участь в так званих "виборах глави республіки", які підтримувані Росією бойовики планують провести восени 2018, повідомляє телеканал "112. ua".

"Чинний" в. о. глави "ЛНР" Леонід Пасічник заявив про намір взяти участь в "виборах", які бойовики обіцяють провести восени поточного року. Необхідність участі в "виборах" Пасічник пояснив наміром "виконати поставлені завдання". При цьому дата їх проведення не повідомляється", - йдеться в повідомленні на сайті каналу в неділю ввечері з посиланням на підконтрольні бойовикам ЗМІ.

За словами ватажка ОРЛО, він "не з тих, хто кидає справи і зупиняється на півдорозі".

"Тому заявляю, що маю намір взяти участь в осінніх виборах в якості кандидата на пост глави "ЛНР", щоб в повній мірі виконати поставлені перед нами завдання", - зазначив Л.Пасічник.

На телеканалі нагадали, що раніше ватажок "ДНР" Олександр Захарченко також заявив про намір "переобиратися" на окупованій частині Донецької області.

В інформації зазначається, що Л.Пасічник до приходу на "посаду глави" ЛНР "був "міністром держбезпеки". Після збройного перевороту і втечі з окупованого Луганська попереднього ватажка бойовиків Ігоря Плотницького, Л.Пасічник був призначений на його "посаду" в якості "виконуючого обов'язки".
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА