12:20 19.02.2018

Синоптики прогнозують незначне похолодання

1 хв читати
Синоптики прогнозують незначне похолодання

 У найближчу добу, 20 лютого, спокійну погоду в Україні визначатиме антициклон із центром над північчю України; нічна температура дещо знизиться, повідомляє Укргідрометцентр.

У вівторок в Україні без опадів. На дорогах, крім півдня, подекуди ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі 6-11° морозу, в західних і у Вінницькій області до 15° морозу; вдень 0-5° морозу, на півдні та в Закарпатті 0-5° тепла.

У Києві у вівторок без опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі 6-8°, удень 1-3° морозу.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 20 лютого найвищу температуру вдень було зафіксовано на позначці +9,2° в 1925 році, а найнижчу вночі -25,0° в 1895 році.

У середу, 21 лютого, в Україні без істотних опадів. На дорогах у всій країні, крім південної частини, місцями ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі 5-10° морозу, в північних, Полтавській і Харківській областях подекуди 11-13° морозу; вдень 1-6° морозу, на півдні країни близько 0°, у Закарпатті 1-6° тепла.

У Києві в середу без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі 8-10°, вдень 3-5° морозу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

Ворог обстріляв із артилерії Куцурубську громаду Миколаївської області

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА