12:53 19.02.2018

У Харкові п'яний водій намагався відкупитися від патрульних російськими рублями

1 хв читати

Харківська місцева прокуратура №4 повідомила про підозру 31-річному водієві Volkswagen Bora, який, перебуваючи в нетверезому стані, скоїв дорожньо-транспортну пригоду й намагався відкупитися від притягнення до адміністративної відповідальності.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області, минулого тижня вночі чоловік, не впоравшись із керуванням, наїхав на бордюр. Від удару спрацювали подушки безпеки. Небайдужі свідки ДТП викликали патрульну поліцію. З'ясувалося, що водій перебував у стані алкогольного сп'яніння і не мав при собі поліса обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів.

"Щоб уникнути відповідальності за скоєні адміністративні правопорушення і залишити місце події, водій запропонував патрульним хабара. Поліцейські відмовились і попередили чоловіка про кримінальну відповідальність за надання посадовим особам неправомірної вигоди. Але, незважаючи на це, порушник поклав у службовий автомобіль поліцейських 3 тис. російських рублів", - розповів керівник місцевої прокуратури Володимир Купріянов.

Чоловікові інкримінують надання неправомірної вигоди посадовій особі - ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фінляндія передала Україні партію бойових катерів, 50 українських військових пройдуть навчання на них у Румунії - ЗМІ

Російський флот, імовірно, обмежить операції у східній частині Чорного моря у зв'язку зі зростаючими втратами - британська розвідка

Пріоритетами на "Рамштайн-20" для України є надання систем ППО та ракет до них, ракети дальнього радіусу дії - Міноборони

США не допустять поразки України - глава Пентагону, відкриваючи "Рамштайн-20"

ГУР МО України здійснило низку кібератак по російських об'єктах

У Києві шахраї підробляли листи від військових частин й отримали 1,7 млн грн гуманітарки - Офіс генпрокурора

Найближчої доби в більшості областей України очікуються дощі, місцями з мокрим снігом - Укргідрометцентр

У Мінветеранів мають намір перезавантажити проєкт "Помічник ветерана"

ГУР допомагає РДК і "Свободі Росії" боротися з режимом у РФ - Юсов

Польща і Німеччина 26 березня запустять коаліцію "бронетанкових спроможностей" для України

РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА