14:02 19.02.2018

У Луганській області прикордонники зупинили "КамАЗ" із двома тоннами лущених горіхів

1 хв читати
У Луганській області прикордонники зупинили "КамАЗ" із двома тоннами лущених горіхів

Вантажний автомобіль "КамАЗ" без номерних знаків затримали прикордонники в ніч на понеділок біля кордону з РФ, повідомляє відділ комунікацій із засобами масової інформації адміністрації Державної прикордонної служби України.

"В автомобілі було майже 200 ящиків лущених горіхів загальною вагою близько 2 тонн. Попередня сума оцінки вантажу, який намагався перемістити 25-річний житель Луганщини, становить близько 400 тис. грн", - йдеться в повідомленні.

У Держприкордонслужбі зазначили, що зупинити вантажівку вдалося в результаті реалізації інформації оперативних підрозділів Держприкордонслужби в напрямку с.Козлове Новопсковського району Луганської області та с. Лозова Ровеньского району Бєлгородської області РФ. "Водій покинув автомобіль і намагався втекти, проте був затриманий прикордонним нарядом відділу "Білолуцьк" Луганського загону", - розповіли у відомстві.

На затриманого складено протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ч.1 ст.204-1 КУпАП «Незаконний перетин або спроба незаконного перетину державного кордону України".

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА