06:58 20.02.2018

Бойовики 12 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ, загинув один військовослужбовець, четверо поранені

1 хв читати
Бойовики 12 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ, загинув один військовослужбовець, четверо поранені

За минулу добу бойовики 12 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, внаслідок чого загинув один військовослужбовець, четверо поранені, повідомили в прес-центрі штабу АТО.

"Загалом  за минулу добу ворог провів 12 прицільних обстрілів. Унаслідок вогню агресора, на жаль, загинув один український воїн, один військовослужбовець отримав поранення, ще один наш захисник отримав бойову травму. Крім того, під час виконання бойового завдання, в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої поранення отримали ще двоє українських військових", - сказано в повідомленні на сторінці штабу в Facebook у вівторок вранці.

На Луганському напрямку з гранатометів різних типів і великокаліберних кулеметів, ворог вів вогонь по українських опорних пунктах поблизу н.п. Гладосового, Новолуганського і Світлодарська.

"Понад дві з половиною години з мінометів калібру 82-мм і великого спектра стрілецького озброєння, включаючи гранатомети, загарбники обстрілювали захисників Луганського. Мінометний розрив зафіксовано неподалік Кримського", - сказано в повідомленні.

На Донецькому напрямку ворожа вогнева активність спостерігалася на приморській області української оборони. Зокрема, агресор застосував 120-ти і 82-мм міномети навколо Лебединського, Широкиного і Водяного. Крім того, з мінометів, гранатометів і кулеметів незаконні збройні формування вели вогонь поблизу Пєсков.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА