08:35 20.02.2018

Директора департаменту Дніпропетровської міськради звинувачують у спричиненні більше 0,5млн грн збитків

1 хв читати
Директора департаменту Дніпропетровської міськради звинувачують у спричиненні більше 0,5млн грн збитків

Прокуратура Дніпропетровської області інкримінує обвинувальний акт директору одного з департаментів Дніпропетровської міської ради за дії, що спричинили державі збитки в розмірі 550 тис. грн, повідомляє прес-служба прокуратури.

"Встановлено, що в кінця 2016 між департаментом міськради і одним з товариств з обмеженою відповідальністю було укладено договір підряду на виконання капітального ремонту покрівлі 11-ти будинків в смт. Дніпро. Зазначені роботи повинні були проводитися протягом наступного року, проте фактично виконані не були. Директор департаменту, достовірно про це знаючи і зловживаючи службовим становищем, підписав акти про нібито виконання зазначених робіт в повному обсязі, через що з бюджету необгрунтовано перераховано товариству більше 550 тис. грн", - йдеться в повідомленні.

Слідчі затвердили і направили в суд обвинувальний акт за вчинення кримінальних злочинів, передбачених ч.2 ст.364 та ч.1 ст.366 Кримінального кодексу України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки та внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей).

Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА