Події

П'яний чоловік поранив двох людей і намагався сховатися на поліцейському автомобілі в Київській області

У с.Залісся Київської області співробітники Національної поліції України затримали озброєного чоловіка, який у стані алкогольного сп'яніння стріляв по своїм сусідам і кидав гранати, а потім намагався зникнути на автомобілі поліції.

"У дворі за місцем проживання чоловік у стані алкогольного сп'яніння з автоматичної зброї влаштував стрілянину і кинув гранати в бік своїх сусідів. Унаслідок вибухів постраждали двоє людей, яких з різними тілесними ушкодженнями доправили до лікарні", - йдеться в повідомленні прес-служби Національної поліції в Київській області у вівторок.

Під час затримання озброєний чоловік погрожував вбивством двом працівникам поліції, кинув гранату і здійснив кілька прицільних пострілів у бік правоохоронців, після чого намагався заволодіти службовим автомобілем і втекти з місця події.

Правоохоронці застосували до правопорушника заходи фізичного впливу та спецзасоби, затримавши зловмисника.

За словами начальника поліції Київської області Дмитра Ценова, зловмисником виявився 53-річний місцевий житель, який раніше брав участь у проведенні антитерористичної операції в складі Збройних сил України.

На місці події поліцейські вилучили 40 гільз калібру 5,45 мм, гранати Ф-1, дві чеки і два кільця від гранати, патрони, автомат АК-47, магазини від нього і пістолет револьвер.

За виявленими фактами порушено кримінальні провадження у ст.15 (замах на злочин), ч.2 п.7 ст.115 (умисне вбивство), за ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч.1 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ