08:32 22.02.2018

У Києві в зв'язку з матчем між "Динамо" і "АЕК" перекриють 3 станції метро

1 хв читати
У Києві в зв'язку з матчем між "Динамо" і "АЕК" перекриють 3 станції метро

У столиці у зв'язку з проведенням футбольного матчу "Динамо" (Київ) і "АЕК" (Афіни, Греція) в четвер увечері обмежать вхід і вихід на станціях метро "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого", повідомили в Київській міській державній адміністрації.

"22 лютого в роботу деяких станцій метро буде внесено зміни у зв'язку з проведенням футбольного матчу між командами "Динамо" (Київ, Україна) та "АЕК" (Афіни, Греція) на Olympic NSC", - зазначено в повідомленні на сайті мерії в середу з посиланням на КП "Київський метрополітен".

В інформації уточнюється, що з 19:00 до 20:00 станція "Олімпійська" буде закрита на вхід і вихід, "Палац спорту" - на вихід, "Площа Льва Толстого" - на вхід.

"У цей час поїзди курсуватимуть повз станцію "Олімпійська" без зупинки. Після завершення футбольного матчу можливе обмеження для пасажирів на вхід на цих станціях", додали в КМДА.

Крім того, в "Київському метрополітені" зазначили, що такі дії дадуть змогу уникнути масового скупчення пасажирів на платформах станцій.

Окрім того, в "Київському метрополітені" відзначили, що такі дії дозволять уникнути масового скупчення пасажирів на платформах станцій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА