09:55 22.02.2018

У Києві відновлять роботу пункти обігріву

2 хв читати
У Києві відновлять роботу пункти обігріву

У зв'язку зі зниженням температури в столиці відновлять роботу пункти обігріву, повідомили в Київській міській державній адміністрації.

"З огляду на очікуване найближчими днями значне зниження нічної температури повітря прошу відновити роботу пунктів для обігріву та забезпечити їх нормальну роботу", - цитують розпорядження першого заступника голови мерії Миколи Поворозника на сайті КМДА.

В інформації зазначається, що в разі необхідності кількість пунктів обігріву буде збільшено.

"У зимовий період у столиці працюють 20 пунктів обігріву, організовані Департаментом соціальної політики, які готові прийняти всіх, хто потребує допомоги. У разі зниження температури кількість таких пунктів буде збільшено за рахунок пунктів Департаменту міського благоустрою", - зазначили в КМДА.

Крім того, в столиці постійно діє міський оперативний штаб допомоги безпритульним особам, розроблено графік роботи соціального патруля, згідно з яким проводяться чергування в місцях найбільшого скупчення таких осіб.

Як повідомлялося, з 23 січня 2018 року у Києві через різке зниження температури розгорнули додатково 30 пунктів обігріву. Вони розташовувалися в приміщеннях комунальних підприємств, лікарнях і територіальних підрозділах Департаменту соціальної політики. "До такого пункту обігріву може звернутися кожен, хто потребує допомоги в морозні дні. На території столиці працюватимуть 30 пунктів обігріву, 19 з яких - у цілодобовому режимі", - додали в КМДА.

Також у мерії зазначили, що приміщення пунктів обігріву обладнані спеціальними місцями для сидіння, де можна відпочити, випити гарячого чаю і зігрітися. Крім того в кожному такому пункті відвідувачі можуть отримати першу медичну допомогу (в приміщеннях є аптечки).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА