09:01 23.02.2018

Зубко за розслідування Нацагентством держслужби заяв Москаля щодо Супрун

2 хв читати
Зубко за розслідування Нацагентством держслужби заяв Москаля щодо Супрун

Віце-прем'єр-міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко виступає за розслідування Національним агентством з питань державної служби заяв глави Закарпатської облдержадміністрації Геннадія Москаля щодо виконуючої обов'язки міністра охорони здоров'я Уляни Супрун.

"Переконаний, що в умовах нового закону "Про державну службу", курсу на дотримання європейських цінностей, Національне агентство України з питань державної служби має провести розслідування цієї ганебної події і дати належну оцінку, крім простого людського вибачення від Геннадія Москаля", - написав Г .Зубко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Він підкреслив, що даний кейс є одним з перших з дотримання європейських принципів, закладених в нових українських законах, особливо де йдеться про державного службовця як представника держави.

"У Мінрегіоні ми перші серед інших центральних органів виконавчої влади взяли і впровадили Кодекс рівних можливостей, норми якого спрямовані на захист від дискримінації та неупередженого ставлення до всіх працівників, незалежно від статі. І це тільки початок. Далі - введення гендерно-правової експертизи документів, імплементація принципів рівності в площині органів місцевого самоврядування ", - додав Г.Зубко.

Також він закликав інші органи влади приєднатися до даної ініціативи.

Раніше засоби масової інформації повідомили, що глава Закарпатської облдержадміністрації Г.Москаль різко висловився щодо виконуючої обов'язки міністра охорони здоров'я Уляни Супрун.

Словесний конфлікт стався на тлі звинувачень в.о. міністра, що нібито область завезла вакцину від кору з Угорщини контрабандою.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

Рютте: Європейські країни, які мають Patriot, розглянуть власну потребу в цих системах із метою передачі їх Україні

Юрфірма "Ілляшев та Партнери" ініціювала антидемпінгове розслідування щодо імпорту в Україну сірників з Індії та Пакистану

Кулеба: Такої інтенсивності роботи від партнерів з надання ППО не було від початку повномасштабного вторгнення

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА