12:17 23.02.2018

У Києві рятувальники дістали з Дніпра тіло жінки

2 хв читати
У Києві рятувальники дістали з Дніпра тіло жінки

У Києві на вул. Набережно-Хрещатицькій в річці Дніпро знайшли тіло непізнаною жінки.

Як повідомляє в п'ятницю головне управління Держслужби з надзвичайних ситуацій в Києві, 22 лютого о 17:06 в оперативно-координаційний центр ДСНС у м. Києві надійшло повідомлення від правоохоронних органів про те, що на вул. Набережно-Хрещатицькій в річці Дніпро є тіло людини.

"За допомогою аероглісера і водолазного спорядження рятувальники дістали тіло жінки і передали його правоохоронним органам. Тіло було на поверхні води на відстані 5 м від берега", - сказано в повідомленні.

Причини смерті жінки встановлюють правоохоронні органи.

Як пізніше повідомила спікер ДСНС м. Києва Світлана Водолага в коментарі "Громадському", на вигляд жінці було близько 40-45 років, знайдене тіло не належить розшукуваній студентці з Туркменістану Мукаддас Насирлаєвій.

Як повідомлялося, в Києві тривали пошуки тіла 19-річної студентки, громадянки Туркменістану Мукаддас Насирлаєвої, яка покінчила життя самогубством, стрибнувши у воду з моста Патона в Києві.

За інформацією прес-служби прокуратури м.Києва, на такий вчинок дівчину могли підштовхнути труднощі, що виникли у неї під час навчання у вищому навчальному закладі, а також непорозуміння з його керівництвом.

31 січня правоохоронці почали кримінальне провадження за фактом доведення до самогубства 19-річної громадянки Туркменістану, що навчалася в Національному медичному університеті ім. О.Богомольця. (за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України "умисне вбивство").

Адміністрація Національного медичного університету ім. О.Богомольця повідомила, що цю студентку 1-го курсу відрахували "через порушення міграційного законодавства": "Мукаддас була відрахована з НМУ через порушення міграційного законодавства. Термін дії її візи закінчився 17.12.2017 року. До цього часу Насирлаєва НЕ оформила дозвіл на проживання і не виїхала до Туркменістану, щоб отримати нову візу. 18 січня медичний університет повідомив про розірвання контракту з Мукаддас Насирлаєвій на підставі порушення студенткою міграційного законодавства, 24 січня їй було вдруге особисто повідомлено про підписання наказу про відрахування з університету, оскільки ситуація не змінилася ".

20 лютого біля станції столичного метро "Славутич" "на березі річки Дніпро виявили рюкзак М.Насирлаєвої, повідомили ЗМІ джерела в правоохоронних органах. У рюкзаку були особисті речі дівчини і документи.

До сьогодні тіло студентки шукали.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

Країни G7 заявили про рішучість посилити протиповітряну оборону України

Посол України в США: Сподіваємося, що правки, які зменшують або виключають допомогу Україні, будуть відхилені

Нідерланди виділяють понад EUR200 млн на ППО та артилерійські боєприпаси для України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА