16:39 23.02.2018

"Укрпошта" просить "Євро-Укрпошту" інформувати клієнтів про відсутність зв'язку між компаніями

2 хв читати
"Укрпошта" просить "Євро-Укрпошту" інформувати клієнтів про відсутність зв'язку між компаніями

ПАТ "Укрпошта" звернулася до ТОВ "Євро-Укрпошта" з пропозицією інформувати клієнтів про те, що останнє не має стосунку до державного ПАТ, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі "Укрпошти".

"З огляду на те, що частина назви ТОВ "Євро-Укрпошта" містить частину комерційного (фірмового) найменування ПАТ "Укрпошта", підприємство запропонувало ТОВ "Євро-Укрпошта" інформувати клієнтів на його сайті, що "Євро-Укрпошта" не має стосунку до ПАТ "Укрпошта", є самостійним господарюючим суб'єктом з грудня 2017 року", - наголошується в повідомленні.

Відповідного офіційного листа "Укрпошта" вже направила зазначеній компанії.

"У разі отримання скарг від клієнтів, пов'язаних із виникненням плутанини щодо одночасного існування на ринку фірмового найменування "Євро-Укрпошта" та "Укрпошта" ПАТ "Укрпошта" залишає за собою право захищати свої права в судовому порядку", - наголошується в повідомленні.

ПАТ "Укрпошта" є призначеним національним оператором в Україні. Компанія юридично зареєстрована 15 грудня 1993 і за цей період двічі змінювала організаційно-правову форму підприємства, але частина комерційного (фірмового) найменування "Укрпошта" не змінювалася.

Як повідомлялося на сайті НКРЗІ, інформацію про компанію "Євро-Укрпошта" було внесено до Єдиного державного реєстру операторів поштового зв'язку 29 листопада 2016 року.

ТОВ "Євро-Укрпошта" здійснює прийом, обробку, перевезення та доставку поштових відправлень; виконання доручень користувачів щодо поштових переказів на території України, крім окупованих територій, а також міжнародні прийом, обробку та перевезення поштових відправлень і виконання доручень користувачів щодо поштових переказів з території країн Європейського Союзу та країн Близького Сходу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА