18:31 23.02.2018

Уздовж лінії розмежування на Донбасі в п'ятницю вдень встановилося відносне затишшя

1 хв читати
Уздовж лінії розмежування на Донбасі в п'ятницю вдень встановилося відносне затишшя

У п'ятницю напруга уздовж лінії зіткнення сторін на Донбасі дещо ослабла, оскільки бойовики від початку доби здійснили лише три обстріли позицій Збройних сил України, повідомляють у прес-центрі штабу АТО.

"Від початку доби зафіксовано три обстріли позицій українських захисників із боку російсько-окупаційних військ. У результаті цих дій не постраждав жоден український захисник", - йдеться у зведенні прес-центру станом на 18:00 п'ятниці, оприлюдненому на сторінці в соцмережі Facebook.

Так, на луганському напрямку противник застосував 82-мм міномети і гранатомети по українських опорних пунктах біля Луганського. З озброєння БМП ворог обстрілював ЗСУ біля Троїцького, а з гранатометів і великокаліберних кулеметів вів вогонь по позиціях біля Новоолександрівки.

На інших ділянках української оборони порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

"Незважаючи на відносне затишшя вздовж усієї лінії розмежування, українські підрозділи продовжують пильно стежити за зміною обстановки та перебувають у повній готовності адекватно діяти, якщо противник вдасться до збройних провокацій", - наголошують у прес-центрі штабу АТО.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА