14:04 24.02.2018

В Україні до початку наступного тижня похолоднішає ще більше

2 хв читати
В Україні до початку наступного тижня похолоднішає ще більше

Найближчої доби погоду в Україні визначатиме холодне і вологе повітря, повідомляє Укргідрометцентр.

Вночі у західних, центральних, Житомирській та Одеській областях, вдень на Закарпатті та Прикарпатті невеликий сніг, на решті територій без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-східний, 3-8 м/с.

Температура вночі -13-18°, у Чернігівській і Сумській областях до -21°, вдень -8-13°. У південній частині та на Закарпатті вночі -6-11°, вдень 2-7°; в Карпатах вночі -18-23°, вдень -13-18°.

У Києві холодна без суттєвих опадів погода; температура вночі -15-17°, вдень -10-12°.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 25 лютого найвища температура повітря була +15,5 в 1990 році, найнижча вночі -20,7 в 1917 році.

26 лютого очікується холодна без опадів погода з температурою вночі -17-22°, на півночі Лівобережжя та в Карпатах до -25°, вдень -9-14°. У південній частині та на Закарпатті вночі -11-16°, вдень 4-9°. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У Києві очікується холодна без опадів погода з температурою вночі -17-19°, вдень -10-12°. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У Держслужбі України з надзвичайних ситуацій попередили про продовження випадання опадів у найближчі дні. Так, на території південних, західних, Кіровоградської, Черкаської, Вінницької, Житомирської та Київської областей сніг продовжиться до кінця доби 24 лютого. Кількість опадів у цих областях становитиме 1-6 мм (у Києві до 3 мм), висота снігового покриву зросте на 3-8 см (у Києві – на 3-5 см).

До півночі сніг припиниться у Київській та Черкаській областях, а також у Києві. До 08.00 неділі, 25 лютого, сніг буде йти на Прикарпатті, Закарпатті та в Одеській області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА