19:00 24.02.2018

Уздовж лінії розмежування на Донбасі в суботу вдень обстрілів не зафіксовано

1 хв читати
Уздовж лінії розмежування на Донбасі в суботу вдень обстрілів не зафіксовано

У суботу вздовж лінії зіткнення зберігається дотримання мінських домовленостей, обстрілів не зафіксовано, повідомляють в прес-центрі штабу АТО.

"З початку доби режим тиші продовжує зберігатися вздовж усієї лінії зіткнення. Станом на 18.00 обстрілів в сторону наших опорних пунктів не зафіксовано. Підрозділи української армії строго дотримуються мінських домовленостей", - йдеться у зведенні прес-центру станом на 18.00 суботи, оприлюдненому на сторінці в соцмережі Фейсбук.

В інформації підкреслюється, що ситуація в районі проведення АТО перебуває під контролем Збройних сил України. Бойові підрозділи, які виконують завдання на першій лінії оборони знаходяться на своїх позиціях і ведуть спостереження за противником.

"Сьогодні, за сприяння офіцерів цивільно-військового співробітництва штабу АТО і представників української сторони СЦКК, відновлено пошкоджене внаслідок учорашнього обстрілу російськими найманцями з артилерійських систем калібру 122-мм електро- і газопостачання до населеного пункту Луганське. Збройні сили України роблять усе можливе, щоб полегшити життя цивільного населення", - сказано в повідомленні.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА