22:05 25.02.2018

Перший віце-мер Харкова після серії аварій на тепломережах пропонує не поспішати з кадровими висновками

2 хв читати
Перший віце-мер Харкова після серії аварій на тепломережах пропонує не поспішати з кадровими висновками

Перший заступник міського голови Харкова Ігор Терехов виступає проти "поспішних" кадрових висновків після серії великих аварій, що сталися на тепломережах за останні кілька днів.

"Давайте зараз не гарячкувати з кадровими рішеннями. Кадрові рішення завжди можна прийняти", - сказав І.Терехов, відповідаючи на питання журналістів.

"Ми повинні розуміти, що є фахівці, є опалювальний сезон і зараз приймати поспішних висновків ми не будемо. Ми все проаналізуємо, врахуємо. Якщо буде потрібно - ми подумаємо над цим питанням. Єдине, що хочу вам сказати, що абсолютно точно, ми не будемо поспішати з висновками. Ми чітко, крок за кроком подивимося проходження всього процесу і при підготовці до опалювального сезону, і при локалізації тих поривів, які були", - додав перший заступник міського голови.

Він також запевнив, що на ділянках, де сталися аварії в суботу і в ніч на неділю, регламентні роботи проводилися.

"Вони ремонтувалися ... Усі регламентні роботи, як повідомляє директор "Теплових мереж", були виконані", - сказав І.Терехов.

Раніше віце-прем'єр-міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко на своїй сторінці в Фейсбуці написав, що на цих ділянках регламентні роботи не проводилися з 1973 року.

Як повідомлялося, за останні дні в Харкові сталося кілька великих аварій на тепломережах.

У четвер вранці на тепломагістралі в районі Шатилівка в Харкові сталася аварія, через яку без тепла залишилося понад 400 житлових будинків, а також лікарні, дитсадки та школи.

Через аварії на магістральній тепломережі в суботу і в ніч на неділю в Харкові залишилися без опалення більше 650 житлових багатоквартирних будинків і об'єктів соцсфери. Станом на 7:00 неділі без тепла залишалися 144 об'єкта житлової та соціально-побутової сфери (відновлено 522) у двох районах міста, а саме: 129 будинків (відновлено 476), 7 дитячих садків (відновлено 14), 5 лікувальних установ (відновлено 9) і 3 школи (відновлено 23).
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА