07:22 26.02.2018

Поліцейські в Донецькій області зупинили наркотрафік амфетаміну з території ОРДО

1 хв читати
Поліцейські в Донецькій області зупинили наркотрафік амфетаміну з території ОРДО

Правоохоронці в Донецькій області припинили поставки наркотиків із захопленої Макіївки, повідомила прес-служба поліції Донецької області.

"У вересні минулого року оперативникам надійшла інформація про те, що на українську територію з тимчасово окупованої Макіївки надходить амфетамін, переважно поштовими відправленнями. При документуванні факту збуту з'ясувалося, що постачанням займалася мешканка 1982 року народження", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що клієнтську базу фігурантка підбирала за допомогою мережі інтернет. Знайомилася з потенційними покупцями, у розмові пропонувала заборонений товар, а далі відправляла замовлення за адресами їх проживання. Тільки як виняток передавала наркотик з рук в руки.

Правоохоронці зазначили, що під час чергової такої передачі наркоторговку затримали.

"Зараз підозрювана співпрацювати з правоохоронцями відмовляється. Незважаючи на це, обшуки та інші невідкладні оперативні та слідчі заходи тривають", - повідомили в поліції.

Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.307 "Збут наркотичних засобів у великих розмірах" Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА